Kill your darling: communicatiekragt.nl stopt

Geschreven door Loes Hekkens op . Geplaatst in Overig

Na 5 jaar blogs verzamelen en schrijven over gedrag en communicatie op deze site stoppen Loes Hekkens en Fia Sanders ermee. Wij hebben ons steentje bijgedragen om het onderwerp onder de aandacht te brengen. Gedrag is inmiddels een enorme hype geworden en de blogs over het onderwerp vliegen je om de oren. Communicatiekragt.nl voegt daar niet zoveel nieuws meer aan toe vinden wij.

Dat zouden we kunnen verbeteren door meer tijd en geld te investeren in de site, maar we hebben nu andere prioriteiten. Als anderen het stokje willen overnemen dan kunnen we het daar zeker over hebben. Maar als dat niet zo is laten we de site nog een half jaar online en daarna trekken we de stekker eruit.

Op de Linkedin-community Communicatie en Gedrag kunnen we nog steeds kennis en tips uitwisselen. We denken ook na over een verzameling van links op één of andere social-bookmarksite.

Kill your darlings, soms moet je dat gewoon doen. We hebben er met veel plezier aan gewerkt. Tijd voor iets anders!

Groet,

Loes en Fia

Trackback van jouw site.

Loes Hekkens

Loes Hekkens

Loes heeft een passie voor communicatie, maatschappelijke vraagstukken en technologische ontwikkelingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het communicatievak verdiept zij zich sinds 2008 in gedragsbeïnvloeding en sociale marketing. Loes is samen met Fia Sanders en Bert Pol auteur van het boek Communicatiekragt en mede-initiatiefnemer van communicatiekragt.nl.

Bekijk het profiel van Loes Hekkens

Communicatiekragt

Communicatiekragt laat zien hoe inzichten uit de gedragswetenschappen toegepast kunnen worden in de praktijk, zodat communicatie een effectieve bijdrage levert aan beleidsdoelstellingen. Deze site is voor iedereen die zich bezighoudt met beleid en communicatie en is een verlengstuk van het boek 'Communicatiekragt. Wat managers, bestuurders en beleidsmedewerkers van communicatie mogen verwachten', door Loes Hekkens, Fia Sanders en Bert Pol.

Bestel het boek

Blog

Mocht je een interessante tip hebben of een blog willen bijdragen, neem dan contact met ons op. Suggesties voor onderzoeken, inspirerend leeswaar en praktijkverhalen horen we graag.

Meld je aan als gastblogger