Trainingen over gedrag

 

Training najaar 2017:
Meer grip op gedrag in 6 stappen

Leer inzichten uit de wetenschap toepassen in de praktijk

Schrijf je nu inMeer info

hoe-lang-duurt-gedragsverandering-einstein

Deelnemers over deze training: Doen! Echte eye-openers…. Zou verplichte kost moeten zijn op iedere communicatieopleiding. Stevige verdieping van theorie … met verrassend grote praktische toepasbaarheid.

In deze uitdagende vijfdaagse training krijg je een overzicht van sociaal psychologische theorieën die je toepast op een casus uit de praktijk. We gebruiken Intervention Mapping als kapstok om je strategie te ontwikkelen, aangevuld met onderdelen uit andere tools.

In feite leer je op een andere manier na te denken over veranderen:

  • concreter door je focus op gedrag,
  • logischer door Intervention Mapping,
  • effectiever door je te baseren op wetenschappelijk bewezen methoden.

Zo boek je meer resultaten en ben je ook nog accountable.
De training is bestemd voor communicatieadviseurs, projectleiders en beleidsmedewerkers. Trainers zijn hardcore gedragswetenschapper Madelief Bertens en communicatieadviseur Fia Sanders.
Data locatie Utrecht: woensdag woensdag 8 nov, 22 nov, 13 dec, 10 jan, 24 jan 2017/2018 van 14.00 tot 20.30 uur.
Data locatie Groningen of Zwolle: woensdag 4 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov en 29 nov van 13.30 tot 20.00 uur.
Meer info

Communicatiekragt

Communicatiekragt laat zien hoe inzichten uit de gedragswetenschappen toegepast kunnen worden in de praktijk, zodat communicatie een effectieve bijdrage levert aan beleidsdoelstellingen. Deze site is voor iedereen die zich bezighoudt met beleid en communicatie en is een verlengstuk van het boek 'Communicatiekragt. Wat managers, bestuurders en beleidsmedewerkers van communicatie mogen verwachten', door Loes Hekkens, Fia Sanders en Bert Pol.

Bestel het boek

Blog

Mocht je een interessante tip hebben of een blog willen bijdragen, neem dan contact met ons op. Suggesties voor onderzoeken, inspirerend leeswaar en praktijkverhalen horen we graag.

Meld je aan als gastblogger